web analytics

Harem shuffle

 

tumblr_m47dmlMYUp1rrrq38o1_500Že nekaj let, odkar nehote pozorno spremljam seksualno življenje večje skupine žensk, starih od triindvajset do štirideset let, imam občutek, da imam nekakšen harem.

Spremljam njihovo seksualno življenje? Zveni akademsko ali ginekološko. Nisem akademik. Tudi ginekolog nisem, vsaj po formalni izobrazbi ali poklicu ne, sem pa nekoč mislil, da je to sanjski poklic za moškega, kot sem jaz, ki misli, da je največje čudo sveta med ženskimi nogami.

Malo sem zašel … zaradi pičke, kar se mi rado dogaja. Hotel sem povedati, da vem, res ne iz prve roke, številne podrobnosti o spolnem življenju večje skupine žensk. Kot na primer? Kot na primer, katere izmed njih veliko fukajo, in to ne samo z možmi in drugimi stalnimi partnerji, katere bi rade več fukale kot fukajo, katere skoraj nič ne fukajo, čeprav se jim fuka, katere že dolgo niso fukale in se jim tako fuka, da bi se pofukale s prvim, ki bi pokazal zanimanje … Nisem iz Sove. Prav tako nisem zasebni detektiv. Imam pa zelo družabno in zgovorno zaročenko Majdo, s katero sva skupaj že skoraj sedem let in se vse več pogovarjava o poroki. Posebej ona. Jaz sem, priznam, eden tistih moških, ki me je poroke strah kot vampirja česna.Vv

Brez komentarjev.

Odgovori